سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عصر ارتباطات
 
قالب وبلاگ
چت باکس


آن روز که آمدی قیـــــــامت کردیم

با شور و شعف تو را زیارت کردیم

دیگر مرو پیشمان بمــــــان آقا جان

ما تازه به روی ماهت عادت کردیم

وقتی آقا امد اینقدر خوشحال بودیم و سر از پا نمیشناختیم که اصلا به فکر رفتن نبودیم

چه آرامشی حاکم است وقتی بدانی مقتدایت در همین نزدیکی در زیر آسمان شهرت نفس میکشد

کاش برای همیشه کرمانشاه پایتخت میماند....................

 


[ چهارشنبه 90/7/27 ] [ 12:35 عصر ] [ نوری تبار ]

علامه جعفری معتقد است تکنولوژی ناشی از فرهنگ و قوانین حقوقی و اخلاقی خاصی بوده و در عین حال فرهنگ و حقوق و اخلاق خاصی را به وجود می آورد. علامه معتقد است تأثیرات تکنولوژی در جهان بینی ها را نمی توان انکار کرد و در عین حال در تشریح تأثیرات سوء تکنولوژی بر پدیده جبر اشاره دارد. از نظر وی امروزه تکنولوژی بهانه ای شده تا بشر از خود سلب مسئولیت کرده و بسیاری از کوتاهی های خود را بر گردن تکنولوژی بیندازد.

علامه در عین اینکه معتقد است تکنولوژی یک لوازم و آثار خاصی دارد اما تکنولوژی را تنها یک وسیله می داند. از نگاه علامه منفعت، لذت و سلطه از آثار تکنولوژی است اما او منفعت، لذت و سلطه را از مختصات انسان می داند که در همه ادوار تاریخ وجود داشته است. اما برای روشن شدن راهکار جلوگیری از خطرات تکنولوژی باید به نگاه انسان شناسی علامه توجه کرد.

علامه معتقد است کسی که می گوید انسان چاره ای از جبر تکنولوژی ندارد، در واقع انسان را نشناخته است؛ چون بشر قدرت کنترل تکنولوژی را دارد به شرط اینکه در عین داشتن نگاه کمی به عالم نگاه غایت مدارانه نیز داشته باشد و تعلیم و تربیت و اخلاق را در حیات انسانها در نظر داشته باشد. علامه اولا بر ضرورت تغییر نگاه به انسان تأکید داشته و معتقد است در کنار آن باید مکاتب، معرفت شناسی ها و... بررسی شود و آرمانها و اهداف عالی و جدیت در تعلیم و تربیت انسان را در کنترل آثار منفی تکنولوژی مؤثر می داند.


[ سه شنبه 90/6/15 ] [ 4:14 عصر ] [ نوری تبار ]

خدا: بنده ی من قبل از خواب وضو بگیر و رو به آسمان کن و بگو یا الله

بنده: خدایا!من در رختخواب هستم اگر بلند شوم خواب از سرم می پرد!

خدا: بنده ی من همانجا که دراز کشیده ای تیمم کن و بگو یا الله

بنده: خدایا هوا سرد است!نمی توانم دستانم را از زیر پتو در بیاورم

خدا: بنده ی من در دلت بگو یا الله ما نماز شب برایت حساب می کنیم

بنده اعتنایی نمی کند و می خوابد

خدا:ملائکه ی من! ببینید من آنقدر ساده گرفته ام اما او خوابیده است چیزی به اذان صبح نمانده

او را بیدار کنید دلم برایش تنگ شده است امشب با من حرف نزده

ملائکه: خداوندا! دوباره او را بیدار کردیم ،اما باز خوابید

خدا: ملائکه ی من در گوشش بگویید پروردگارت منتظر توست

ملائکه: پروردگارا! باز هم بیدار نمی شود!

خدا: اذان صبح را می گویند هنگام طلوع آفتاب است ای بنده ی من بیدار شو

نماز صبحت قضا می شود خورشید از مشرق سر بر می آورد

ملائکه:خداوندا نمی خواهی با او قهر کنی؟

خدا: او جز من کسی را ندارد…شاید توبه کرد…

بنده ی من تو به هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم

که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صد ها خدا داری


[ سه شنبه 90/6/15 ] [ 4:1 عصر ] [ نوری تبار ]

1 -قرار گرفتن وب سایت شما در رتبه اول در کوتاهترین زمان

2 -ارائه آمار تبلیغات و بررسی نقاط ضعف و قدرت

3 -سهولت دستیابی به تعداد بیشتری از مخاطبان

4 -تغییر آگهی و بهینه سازی آن در کوهتاترین زمان

5 -مدیریت زمان و هزینه آگهی

6-موتور جستجو گر به ازای نمایش آگهی شما هیچ هزینه ای از شما کسر نمی کند، پرداخت هزینه به ازای ورود بازدید کننده به سایت شما خواهد بود

7 -آگهی شما در قسمت بالا یا سمت راست موتور جستجو گر و کلیه سایتهای مرتبط با آگهی شما که با موتور جستجو گر قرار دارند نمایش داده می شود

8 -از مهمترین مزایای تبلیغات در گوگل این است که بازدیدکندگان می توانند مشتریان واقعی شما باشند

9 -روزانه صدها میلیون ها نفر از گوگل برای جستجو استفاده می کنند

10 -آگهی تبلیغ در گوگل شما در هر نقطه از جهان که بخواهید دیده می شود. به عنوان مثال فقط کاربرانی که در آلمان زندگی می کنند و کلمه "خرید" را جستجو کرده اند، تبلیغ شما را ببینند.


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 6:47 عصر ] [ نوری تبار ]

"بین الحرمین"

چه مسیریست که هم مقصد و مبدا دو حرم

خاک پاکش برترین تربت عالم

روزهای آخر ماه رمضان خیلی هوای بین الحرمین رو کردم  

    روزهای آخر ماه مهمانی خدا شده امیدوارم که همه بهره کافی رواز این ماه برده

باشند خیلی دلم هوای کربلا رو کرده دعا کنید تا عمرم به دنیا است بطلبن برم ،

آقا جان منو حرم ندیده زیر گل نکن .....


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 6:24 عصر ] [ نوری تبار ]

الهی

ما را برای بندگی ات انتخاب کن

ما را الی الابد خدم بو تراب کن

 


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 6:6 عصر ] [ نوری تبار ]

 زاهد و درویشی که مراحلی از سیر و سلوک را گذرانده بودند و از دیری به دیر دیگر سفر می کردند، سر راه خود دختری را دیدند در کنار رودخانه ایستاده بود و تردید داشت از آن بگذرد. وقتی آن دو نزدیک رودخانه رسیدند دخترک از آن ها تقاضای کمک کرد. درویش بی درنگ دخترک رابرداشت و از رودخانه گذراند.
دخترک رفت و آن دو به راه خود ادامه دادند و مسافتی طولانی را پیمودند تا به مقصد رسیدند. در همین هنگام زاهد که ساعت ها سکوت کرده بود خطاب به همراه خود گفت:«دوست عزیز! ما نباید به جنس لطیف نزدیک شویم. تماس با جنس لطیف برخلاف عقاید و مقررات مکتب ماست. در صورتی که تو دخترک را بغل کردی و از رودخانه عبور دادی.» درویش با خونسردی و با حالتی بی تفاوت جواب داد: « من دخترک را همان جا رها کردم ولی تو هنوز به آن چسبیده ای و رهایش نمی کنی.»


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 6:1 عصر ] [ نوری تبار ]

جامعه اطلاعاتی تلاش در جهت دست یابی به تصویری عام از تکنولوژی ارتباطی در تمام سطوح اجتماعی است. برخلاف دوران گذشته که اطلاعات تکنولوژیکی در اختیار متخصصان و صاحبان فن و صنایع قرارداشت و مشروعیت آن نیز به تصدیق و تأیید آنان ارتباط داشت اما در جامعه فعلی که جامعه جدید اطلاعات تکنولوژیست‌ها علمای اجتماعی و مردم معمولی نیز مرتبط با تکنولوژی اطلاعاتی قرار گرفته و بخش عمده‌ای از زندگی روزمره آنان گردیده است زیرا اطلاعات و اخبار نیاز اساسی همه مردم است و تولیدات آن کاربری همه جانبه دارد.

اطلاعات  همچون کالایی مورد خرید و فروش قرار گرفته است خرید و فروش اطلاعات در سطح ملی برای یک کشور خاص معنای خاصی نخواهد داشت از این رو اطلاعات در رابطه با بازار بین المللی مطرح و مورد توجه قرار می‌گیرد. آنچه عامل طرح اهمیت دهی و توسعه و تبلیغ اطلاعات در سطح فراملیتی است همان تکنولوژی جدید ماهواره است تکنولوژی که در خدمت کشورهای قدرتمند است بطور وسیع در اکثر نقاط جهان گسترش یافته است.


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 5:51 عصر ] [ نوری تبار ]

یکی از مهم‌ترین عوامل در موضوع ارتقای سطح علم و دانش در جامعه، فرهنگ مطالعه کتاب است. امروز به علت توسعه و پیشرفت صنایع الکترونیک و دیجیتالی توجه مردم و به ویژه نسل جوان معطوف به این نوع رسانه‌ها شده است. تلویزیون یک مثال خوبی است. سؤال اصلی این است که چگونه می‌توان فرهنگ مطالعه کتاب را مانند فرهنگ صنایع دیگر در جامعه بالا برد، به طوری که مطالعه‌ی کتاب در جامعه نهادینه شود.

در قرون وسطی که دوره طلایی علم و هنر مسلمانان و ایرانی‌ها بود و هنوز اروپا در تاریکی به سر می‌برد، حیثیت، معروفیت، بزرگواری و به قول امروزی‌ها پرستیژ اجتماعی یک فرد در جامعه با کتاب‌خانه‌ی شخصی او و با تعداد و کیفیت کتاب‌هایش اندازه‌گیری می‌شد. از نخبگان گرفته تا مردم عادی و شهروندان، مقیاس قضاوت سطح اقتصادی و اجتماعی یک خانواده را نوع و تعداد کتاب‌های آن خانواده تشکیل می‌داد.

در سراسر سرزمین‌های اسلامی از جنوب اسپانیا گرفته تا قاهره و بغداد، ری و جندی‌شاپور، مسلمانان قرون نهم تا سیزدهم میلادی در هر شهری کتاب‌خانه‌ی عمومی دایر کرده و آن‌جا را مرکز و ثقل مطالعه و باشگاه‌های علمی، اجتماعی و ارتباطی خود قرار داده بودند. علاوه بر این هر مسجد و مدرسه و بیمارستانی کتاب‌خانه داشت و جدیدترین اطلاعات و معلومات علمی و هنری در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گرفت.

ایران فاقد یک سامانه‌ی توزیع و بازاریابی ملی است و اغلب ناشران و مراکز انتشاراتی با تولید و چاپ کتاب سر و کار دارند و نه توزیع و ترویج و بازاریابی و تبلیغ و فروش آن بین علاقه‌مندان و طبقات مختلف جامعه.


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 5:47 عصر ] [ نوری تبار ]

 جرم به معنای چالش مجرم برای چیرگی بر قواعد و آزمایشی برای ارزش ها و تعهدهای مردم مطیع قانون است. بی شک با تغییر جامعه، شکل جرائم نیز تغییر می کند. فناوری های جدید، فرصتهای جدیدی را برای مجرمان پدید می آورد و فناورِی های اطلاعاتی و ارتباطاتی، جرائم اطلاعاتی و ارتباطاتی را به دنبال دارد. منظور از جرایم جدید هم اشکال جدید جرایم قدیمی و هم جرایمی بی سابقه است که فقط در محیط رایانه ای امکان بروز دارد.

جرم رایانه ای

جرم رایانه ای شامل جرایمی است که با استفاده از رایانه درون فضای سایبر و علیه رایانه دیگر واقع می شوند. هرچه وابستگی انسان به رایانه بیشتر می شود زمینه توسعه جرائم رایانه ای نیز آماده تر می گردد.

مجرمان سایبر

مجرمان سایبر معمولا مرد، جوان، دارای تحصیلات لیسانس، کارمند سابق یا فعلی شرکت های رایانه ای، دارای وقت آزاد فراوان هستند و زمان غیر متعارفی را برای اتصال به شبکه صرف می کنند. پیشرفت فناوری، نیروی جوان تحصیل کرده، بیکاری تحصیل کردگان، بی ثباتی سیاسی و اقتصادی، فقدان قوانین و وجود خریداران ثروتمند برای خدمات مجرمان سایبری زمینه های اجتماعی گسترش جرایم سایبری را تشکیل می دهد.


[ دوشنبه 90/6/7 ] [ 5:39 عصر ] [ نوری تبار ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباطات هستم و علاقمند به وادی رسانه و ادامه تحصیل امیدوارم یک روزی برای ایران عزیزم موثر باشم
آرشیو مطالب
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس