سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عصر ارتباطات
 
قالب وبلاگ
چت باکس


تبلیغ سیاسی :

اعمال شیوه هایی که با القای ائدلوژی خاص برای حفظ بقاء یا دگرگونی یک نظام سیاسی صورت میگیرد را تبلیغ سیاسی گویند.مخاطب تبلیغ سیاسی افکار عمومی است .و مبلغان آن دولتها هستند واز همه کانالهای ممکن مثل زبان ،دین،رسانه و ورزش برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند.

 

تبلیغ تجاری:

بیشتر شامل آگهی هایی است که ازسوی رسانه های گوناگون در جهت شکل دادن نگرش و باورهای مردم در راستای مقاصد اقتصادی استفاده میگردد.

 

مرزهای تبلیغات و روابط عمومی (شباهت ها وتفاوت ها):

1:هر دو از افکار عمومی  استفاده می کنند اما هر کدام با انگیزه جداگانه .

2: هدف تبلیغ  تاثیر گذاری بی چون وچرا است .

3:روابط عمومی هدفش اطلاع رسانی وخبر رسانی است.

4: تبلیغ یک ارتباط یک سویه است.

5:روابط عمومی ارتباط 2سویه است .

6:پیام هاو اطلاعات در روابط عمومی شفاف است .

7:در تبلیغ فریب کاری و گزافه گویی نیز وجود دارد.


[ دوشنبه 89/9/29 ] [ 8:26 عصر ] [ نوری تبار ]

بیلبورد، (یا تابلوی تبلیغاتی یا تخته آگهی) به تابلو بزرگی گفته می‌شود که فضای مناسبی برای نصب آگهی را در اختیار دولت، صنعتگران و عرضه کنندگان کالا میگذارد. و در اصل به هر فضای خارجی که امکان نصب آگهی بر آن باشد اطلاق می‌شود. اما امروزه، بیشتر به معنای تابلوهای بسیار بزرگ و نورپردازی شده است مه بر پایه‌های بلندی قرار گرفته و از فواصل دور قابل دیده شدن هستند.امروزه بیلبوردها مجموعه‌ای از تصاویر بزرگ هستند، بعضی از آنها مضحک، بعضی کمی عجیب و غریب و گاهی کنایه آمیزند. ما به عنوان بیننده می‌توانیم دیدگاههای مختلفی نسبت به هر بیلبورد داشته باشیم اما این واقعیت را نمی‌توانیم انکار کنیم که بیلبوردها، نماد جریان دائمی و روان زندگی هستند. در بسیاری از کشورها، تخته‌های آگهی به مردم کمک می‌کنند تا جایی برای غذا خوردن، خوابیدن یا تهیه بنزین پیدا کنند، به خصوص درمکانهایی با بزرگراههای متعدد و مسافتهای طولانی و خالی از سکنه بین شهری، وجود چنین تابلوهایی برای مسافرین غریب و خسته، نعمتی است.از طرفی تابلوهای آگهی، به بسیاری از شرکتها و دارندگان صنایع مختلف کمک می‌کنند و وجود این تابلوهای بزرگ، برای شرکتها و تجارتهای نوپایی که قادر به پرداخت هزینه تبلیغات تلویزیونی نیستند، بسیار مفید بوده است. در مقایسه با قیمت تبلیغات تلویزیونی و رادیویی و کم نتیجه بودن تبلیغات در داخل مجلات وروزنامه ها،بیلبورد، می‌تواند با هزینه کمتر، بیشترین تعداد مخاطب را داشته باشد


[ چهارشنبه 89/9/17 ] [ 6:7 عصر ] [ نوری تبار ]

  روابط عمومی و رسانه ،ارتباط بسیار نزدیکی باهم دارند و صاحب نظران امور ،روابط عمومی را درتعامل دوسویه با افکار عمومی می دانند .یک مسئول روابط عمومی با استفاده از رسانه ها می تواند به انعکاس اخبار واطلاعات ،دریافت نظرات وپیشنهادات ارباب رجوع وانعکاس آن به مدیران ،دریافت اخبار مختلف از سراسر جهان ،پاسخگویی سریع به مخاطبان ،برگزاری نشست های خبری ،مطبوعاتی وهمایش های مختلف ،تکذیبیه و تأییدیه خبر ،اطلاع رسانی ،ارسال ودریافت پیام ،رفع شبهات وابهامات وارائه گزارش عملکرد سازمان مربوطه اقدام نماید وبه خوبی این مطلب عیان است که هریک از این اقدامات بدون بهره گیری مطلوب وکارآمد از«رسانه» امکان پذیر نیست . 

رسانه ها وروابط عمومی روابط متقابلی دارند به گونه ای که روابط عمومی را دریک تعریف بدین گونه معنا کرده اند که عنوان رسانه درمتن آن قرار گرفته است وارتباط تنگاتنگ روابط عمومی ورسانه از آن استخراج می شود :

    «روابط عمومی، عبارتست از کاربرد خرمندانه رسانه ها درافکار عمومی » 

بنابراین ،نقش رسانه ها درتنویر افکار عمومی ودرمحدوده وظایف روابط عمومی نقشی تفکیک ناپذیر وموثر است ویک روابط عمومی می تواند موفق قلمدادشود که بهترین استفاده را از رسانه ها در انجام وظایف شغلی ببرد.


[ چهارشنبه 89/9/17 ] [ 5:56 عصر ] [ نوری تبار ]

روش های صحیح برقراری ارتباط مناسب بین روابط عمومی ها و رسانه ها
1 -تهیه و تنظیم بیانیه های مطبوعاتی و ارسال آنها به مطبوعات و یا سایر رسانه های جمعی (به وسیله ودرنویس، قرائت به وسیله تلفن و ارائه مستقیم به خبرنگار)
 2- ترتیب دادن نشست ها و مصاحبه های مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی
3- پاسخگویی به سوالات خبرنگاران و ارائه اطلاعات مورد نیاز به آنها و ترتیب دادن مصاحبه های اختصاصی
4- تهیه جوابیه برای رسانه ها در قالب توضیح، تکذیب، تصحیح...
5- تولید اخبار تکراری
6- نشست های دوستانه با اربابان جراید و رسانه ها
7 -ارسال پیام در مناسبت های مختلف برای خبرنگاران و مدیران مسئول جراید و دیگر رسانه ها


[ چهارشنبه 89/9/17 ] [ 5:52 عصر ] [ نوری تبار ]

عمریست که دل دادم ودلدار نیامد

 

عمرم زغمش سر شدو غمخوار نیامد

 

ای وای که چند روز دگیر باید گفت

 

ای اهل حرم میر وعلمدار نیامد

حی علی عزا ،ماه محرم ،ماه عزای امام حسین (علیه السلام )فرا رسید بازهم تکایا

 وحسینه ها آماده عزاداری برای ارباب شدند .کوچک وبزرگ، پیر وجوان ،زن ومرد ،همه

وهمه   عزادار پسر فاطمه(سلام ا..)هستند. خدا رامارا جزء عزادارن واقعی اش قرار دهد . 


[ دوشنبه 89/9/15 ] [ 4:8 عصر ] [ نوری تبار ]

انواع رسانه ها:

رسانه های مکتوب :(مثل روزنامه ها،مجلات ،کتاب ها)

ویژگی رسانه های مکتوب :

1:نخبه گرا هستند و مخاطب حتما باید سواد داشته باشد .

2:تولید و انتشار اخبار در این رسانه ها هزینه کمتری دارد .

3:سندیت بیشتری نسبت به رسانه های دیگر دارد .

4:محدودیت مکانی و زمانی برای خواندن ندارد .

محدودیت رسانه های مکتوب:

1:عمر کوتاهی دارند .

2:با محدودیت فضا مواجه هستند ،روزنامه ها نمی توانند تمام مطالب را چاپ کنند به همین دلیل مجبور به حذف برخی از مطالب هستند.

3:از لحاظ کیفیت نسبت به رسانه های دیگر در سطح پایین تری هستند.

رسانه شنیداری :(رادیو)

ویژگی رادیو:

1:سریعترین و فراگیر ترین رسانه است .

2:قابل حمل و نقل هستند و محدودیت مکانی وزمانی ندارند.

3:تصور ذهنی انسان را قوی میکند .

4:عامه پسند است ودرجه پذیرش بالایی دارد.

5:چون دارای بیان شفاهی است ارتباط راحتری برقرار می کند.

6:مخاطبین می توانند در هنگام انجام کار دیگر از این رسانه استفاده کنند.

محدودیت رادیو:

1:تک حسی است (فقط سمعی است)

2:کمتر جلب توجه میکند.

3:عبور پیام زود گذر و فرار است .

4:سندیت کمتری دارد .

5:پیام واحد و یکسان است وبرای مخاطب ناهمگون ارسال میشود .

رسانه دیداری وشنیداری :(تلویزیون)

ویژگی تلویزیون:

1:نفوذ وتاثیر گذاری بالایی دارد (به خاطر صدا،تصویرو حرکت).

2:در مقایسه با رسانه های دیگر کاربرد آموزشی بیشتری دارد .

3:فراگیری بیشتری دارد.

4:قدرت جذب مخاطب بیشتری دارد .

5:کیفیت بیشتری دارد .

محدودیت تلویزیون :

1:به امکانات فنی در ارسال پیام نیازمندیم .

2:پیام زود گذر است .

3:محدودیت حمل ونقل دارد .

4:پیام یکسان برای مخاطبین ناهمگون ارسال میشود .

 


[ دوشنبه 89/9/15 ] [ 3:54 عصر ] [ نوری تبار ]

تا نفس هست راز میگوییم        روز وشب چون نماز میگوییم 

نسل در نسل از علی وغدیر       باز گفتند و باز میگوییم

فرارسیدن عید غدیر خم بزرگترین عید جهان ،عید ولایت بر ولایتمداران مبارکباد .


[ چهارشنبه 89/9/3 ] [ 4:47 عصر ] [ نوری تبار ]

وچه زود دیر میشود .....

این روزها شهر حال وهوای دیگه ای داره ،خیلی زود گذشت مثل اینکه همین دیروز بود که استاد فاضلی گفت متنی بنویسیم وسر کلاس بخوانیم من هم دنبال یک موضوع خوب وشاد بودم ولی مثل اینکه قسمت نبود،ومن یک خاطره تلخ و فراموش نشدنی رو به کاغذ آوردم وسرکلاس خواندم هفته ای که نوبت من بود چند روزی بیشتر از پرواز روح ملکوتی چهره ماندگار شهرمان آیت ا... نجومی میگذشت من هم متنی رو در توصیف روز 25آبان روز عروج ملکوتی حاج اقا نوشتم که برای شما هم مینویسمش که خاطرات آن روزها بازهم تداعیشود.

 نزدیک اذان خیلی ها سرکوچه منتظرش بودند تا چندقدمی همراه قدم های آسمانیش شوند به امید اینکه از وجودش بهره ای بگیرند ،در نماز های جماعتش میشد نسیم معنوی را لمس کرد.

پیر وجوان ،زن ومردهمه اورا باچهره خندان میشناختند .همراه با قدم هایمان برای دیدنش ذکر صلوات بر زبانمان جاری بود .حیاط زیبا وکوچکش راکه پشت یر میگذاشتیم ،به اطاق وارد میشدیم که خط های زیبایی چشمان را به خود خیره می کرد .وحرف های شرینش که لبخند را بر  لبهایمان جاری میکرد برای همیشه در دفتر خاطراتمان ثبت شد.

همیشه وقت خداحافظی برایمان دعا میکرد باصدای دلنشین میگفت: خدا خیر دنیا و آخرت را به شما بدهد ماهم که از دیدنش در پوست خود نمیگنجیدیم با روحی سبک آنجا را ترک میکردیم ولحظه ها را میشماردیم برای زیارت دوباره اش .

در بستر بیماری که افتاده بود بازهم مثل همیشه با روی خندان و چهره آرام نورانی پذیرای مهمان بود این اواخر که دیدمش خیلی ضعیف شده بود ،جمله ای گفت که قلبم را لرزاند:دارم کارهایم را جمع میکنم .

انشاءا... که من اشتباه متوجه شده ام ،هزاران حرف نهفته در پشت کلامش بود .

اداره بودم پیامی برایم آمد مثل همیشه بازش کردم ،روح ملکوتی آیت ا... نجومی به ملکوت اعلا پیوست .....

خدای من چه شد ستون شهرمان شکسته شد،باورم نمیشود یعنی حسرت ندیدن نگاه دوباره اش برای همیشه بردلم میماند.چطور از محله نواب رد شوم همیشه از سرکوچه اشان رد میشدم برای سلامتی اش صلوات میفرستادم ،نه باور کردنی نبود این بار فاتحه بخوانم .خودم را سریع به منزل حاج آقا رساندم ازمیدان وزریری که صدای قرآن می آمد تنم به لرزه در آمد دنیا برروی سرم خراب شد خیابان شلوغ و سر کوچه شلوغ تر ازمیان جمعیت خودم را به خانه رساندم باورم نمیشد این پیکر مطهر و نورانی کفن شده پیکر حاج افا است حیاطی که سالها محل تردد این مرد آسمانی بود حالا برای آخرین لحظات میزبان حضورش بود.

کنار دیوار ایستادم چشمم به پیکر حاج آقا بود حتی توان سلام کردن به آشنایان را نداشتم .تمام خانه را صدای گریه پر کرده بود از میان جمعیت خودم را به بالای سر حاج آقا رساندم تا لحظات آخر را با او باشم  همیشه از دیدنش خندان بودم اما این بار....

برایم باور کردنی نبود چند ساعت همانجا نشستم وبا او حرف میزدم :مارا حلال کن ،برای مازحمت زیادی کشیدی ، قدرت را نداستیم و حقت رابه جا نیاوردیم خدا رحمتتد کند رحمتی ابدی ...

پیکر حاج آقابرای وداع آخرش با مسجد نواب دقایقی قبل از اذان مغرب بر روی دست عاشقانش به سمت مسجد روانه شد و این بار رفتنش باز گشتی نداشت همه چی تمام شد اگر ساعت ها ، روزها،و ماها بعد از نماز منتظرش باشیم تا همراه قدم های آرامش کوچه را طی کنیم فایده ای ندارد....

به هر سمت خیابان که نگاه میکردی همه در حال گریه کردن بودن کسی به اطرافش توجه نمی کرد پیکرش را محرابی گذاشتند که سالها محل عبادت او بود مسجد نواب ساعتهای آخرش را با حاج آقا میگذراند .نیازی به روضه خوان نبود همه گریه میکردند ،هق هق گریه فضا راپر کرده بود تا صبح خیلی از عاشقانش در کنار پیکرش عزاداری کردند بیاد عزاداریهای محرمش برایش عاشورا خوانند بیاد روضه های فاطمیه برایش روضه های مادرش حضرت زهرا (سلام ا...) را خوانند ....

صبح شد آسمان هم گریه میکرد در راه به این فکر بودم که با این باران تشیع جنازه چطور میشود نزدیک وزریری شدم سیل جمعیت را دیدم به یاد دعای یستشیر افتادم که "هرکس که خدا اورا عزیز کند هیچ نیرویی نمی تواند اورا خار کند "و به مردم کرمانشاه احسند گفتم برای این قدر شناسیشان .

باران برای هیچ کس مهم نبود پیر مرد ،پیر زن ،جوان ،و حتی کودکان همه برای وداع آخر باآن مرد آسمانی آمده بودند جماعتی که روزی پشت حاج آقا با شادمانی نماز میخوانند امروز بر پشت پیکرش نماز میت می خوانند عفو ک عفوک عفوک عبدک عبدک عبدک...

صدای گریه آسمان با صدای مردم تمام محله را گرفته بود ،امام جمعه ،استاندار ،روسا،نظامیان و مردم بدون در نظر گرفتن پست ومقامشان اشک میریختند .

در طول عمرش تمام دغدغه اش مردم کرمانشاه و مشکلات آنها بود لطفش را در حقمان تمام کرد و وصیت کرده بود در باغ فردوس در محله ای که ترددش برای مردم راحت با شد دفنش کنند .

از بین آب رد میشدیم چترهایمان را جمع کرده بودیم چرا که جلوی چشمانمان را میگرفت کمتر تابوتش را می دیدیم و دیگر هیچ چیز مهم نبود جز استفاده ازآخرین  لحظالت دیدار .

به مزار رسیدم پیکرش را دفن کردند شب اول فبرش شب شهادت امام جواد (علیه السلام )بود بهد از 81سال عبادت و در کنار مردم بودن امشب مزدش را میگیرد و مهمان خوان گسترده اهل بیت میشود .

هم همه و گریه مردم با خواندن تلقین به سکوت تبدیل شد ،سکوتی که نشان از غروب غم انگیز عمر ثلث نگار جهان اسلام وعارف روشن ضمیر بود وسکوتی پر از فریاد فراق ...... 

برای همیشه رفت ،ای سید باشد قرار ما شب اول قبر و واسطه شدن روح پر فتوحت برای بخشش گناهانمان و مهمان کردنمان بر سر سفره اهل بیت ......


[ سه شنبه 89/8/25 ] [ 6:48 عصر ] [ نوری تبار ]

افکار عمومی 1

تعریف عموم:

عموم گروهی از مردم هستند که ویژگی های نسبتا پایداردارند واز تمایلات و منافع مشترک برخوردارند .وبه شیوهای مختلفی به هم پیوند میخورند وباعث به وجود آمدن یک اجتماع بزرگ میشوند و به سبب ناهمگونی اعضای خود وپراکندگی در مکانهای گوناگون جنبه های عاطفی زیادی ندارند .ولی براثرادامه مطلب...

[ شنبه 89/8/15 ] [ 11:24 صبح ] [ نوری تبار ]

دوباره سلام :ببخشید اگر وبلاگم به روز نبود، جاتون خالی ایام میلاد امام رضا (علیه السلام )مشهدرفته بودم  خیلی باصفا بود خیلی هم شلوغ خوب دیگه ولادت ولی نعمت ایران بود انشاءا... که قسمتتون بشه بزودی برید .امیدوارم بدقولی نکنم و ویلاگم دیگه به روز باشه.

فعلا یاعلی


[ دوشنبه 89/8/10 ] [ 5:16 عصر ] [ نوری تبار ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباطات هستم و علاقمند به وادی رسانه و ادامه تحصیل امیدوارم یک روزی برای ایران عزیزم موثر باشم
آرشیو مطالب
امکانات وب

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس